Halloween

 
Firar ni halloween? Jag är inte så förtjust i halloween, känns inte som det är så stort här i Sverige som t.ex. i USA där det är helt galet populärt. Har iaf köpt en pumpa som står utanför ytterdörren och ser fin ut. Får se om här kommer någon unge å knackar på dörren idag men det brukar det inte göra. 
 
 
På jobb har jag gjort pumpatårtor och spökbakelser nu inför halloween!
 
 

PET HEAD

 
Lilla loppan har duschat idag, så efter föning och borstning har hon på sin fina tröja så hon inte fryser. 
 
Tindra använder shampoo från samma märke som mig, Bed head, Tigi. Fast deras hundshampoo heter Pet head och doftar lika fantastiskt som deras hårprodukter till människor.
 
 
Så nu doftar lilla söta Tindra underbart gott!
 
 
 
 
 
 

Lockelser

Lite bakelser som jag gjorde på jobb idag. Lockade? 
 
 

Bowling

Igår var vi och bowlade med vänner. Det var superkul, var väldigt längesen jag bowlade men det gick faktiskt jättebra. JAG VANN! Såklart använde vi bara rosa klot, de finaste.. (iaf jag och Evelina)
 
 

Sexparty

Igår hade vi girls night hemma hos mig. Det alla inte visste var att jag hade bokat in ett sexparty, körde en Siv-style. Sexpartyt blev väldigt lyckat och var superkul. Bokade partyt genom himmelriket och tyckte att allt funkade jättebra. Så nästa vecka får alla tjejer som var här hämta ut paket, haha! Underbart.
 
Tack för en toppen kväll tjejer!
 

Lyckad helg

Jag har verkligen haft en jättetrevlig helg då vi har träffat familj, släkt och vänner, vilket jag tycker är kul och mysigt! Man träffas alldeles för sällan egentligen men så blir det ju eftersom alla har mycket att göra. 
 
Fredagen började med jobb, på eftermiddagen åkte jag till Evelina och Alicia och fikade och på kvällen åt vi middag hos min pappa. 
 
Lördagen åkte vi och handlade, städade och lagade god mat för på kvällen kom min fina faster, hennes man, kusin, farmor, pappa och lillebror på middag och mys. 
 
Söndagen var det kalas för Andrées pappa och sen bara mys hemma. 
 
Fick två jättefina blombuketter igår, det uppskattas verkligen! 
 
 
 
 
 

Badhus

Idag åkte jag, mamma och lillebror till badhuset. Vi plaskade, de åkte vattenrutchkana (jag vågade inte), vi åt pommes och glass och för att inte glömma satt i bubbelpoolen! Gud så skönt. När vi var små åkte vi ofta iväg och badade men det var väldigt många år, därför var det super kul att åka dit tillsammans! 
 
Men nu är jag trött som tusan, varför blir man alltid trött när man badat/simmat? Det slår alltid fel.
 
 
 

Din Veterinär

Kl. 08.00 idag lämnade jag min lilla prinsessa på Din Veterinär för att ta bort tandsten. De drog även ut tre tänder som satt löst. Tydligen var det vanligt att de behövde dra ut betydligt fler på småhundar då de oftast har dåliga tänder så tre tänder var lite. Jag har varit väldigt nervös inför detta eftersom de är tvugna att söva under ett sådant här ingrepp och det är större risk att söva småhundar.. Ville ju inte förlora min lilla loppa! Allt gick bra och nu känns det jätteskönt att ha det gjort och slippa ha det i bakhuvudet hela tiden. 
 
 
 
 
RSS 2.0