Glass / Sofierokiosken

Glass på sofierokiosken med älskling. Mums! Jag tog en barnspecial, då får man både mjukglass + en kula vilket passar mig utmärkt eftersom jag inte brukar kunna bestäma mig vad jag vill ha. 
 
 

Igelkott / bebisar

 
Jag dog lite när jag såg dessa bilderna. Små igelkkottbebisar. Såå söta!
 
 

Badminton / Olympia

Idag spelade jag, Julia och Steffy badminton. Jag har inte spelat badminton sen första året på gymnasiet, dvs några år sen.. Men det gick bra och var faktiskt riktigt kul. Kommer absolut spela igen inom kort! Kul träning dessutom!
 
Nästa vecka ska vi testa tennis. Jag har aldrig spelat tennis så det ska bli intressant. Tycker det låter så härligt med tennis, jag är störd.. Haha! 
 

Citadellkliniken / Landskrona

 
Då har man besökt Citadellkliniken idag.. Mitt andra hem typ, haha! Skämt och sido. Det gick bra iaf!
 
 

Vårigt / Somrigt

Nu när det blivit vår och sommaren börjar närma sig får även bakelserna och tårtorna vara våriga/somriga. 
 
 
 

Blommor / Penseer

 
Blommorna är köpta och planterade. Penseer blev det, de håller sig bra så det passar oss utmärkt. Det blev jättefint, tänk va lite blommor kan liva upp uteplatsen. 
 
 
 

Loka / Lemon pie

Jag gillar inte loka, ramlösa osv vanligtvis. Men när jag såg de nya smakerna från loka var jag tvungen att köpa och smaka.  Loka lemon pie var skitgod, verkligen! 
 

Inlines / Havet

Idag åkte jag och älsklingen inlines nere vid havet. Riktigt mysigt och vilket härligt väder. Dock blåste det lite så det blev jobbigt på vägen tillbaka men det är ju bra, desto mer motion.
 
För övrigt har jag blivit grym på inlines nu!! 
 
 
 
 

Trevlig / Kväll

Hade en supertrevlig kväll tillsammans med Julia, Charlotta och Linn igår. Det får bli en riktigt ordentlig utgång snart tycker jag! 
 
 
 
 
 

19 / 4

Nu ska den här unga damen bege sig in mot stan. Trevlig kväll på er!
 

Thai / Massage

Nyss varit på thai massage, vilken bra början på helgen. Riktigt skönt och avslappnande. Precis vad jag behövde! Nu ska jag vila lite.. ZzzzZ
 
 

Trevligt / Besök

Idag har Sabina och lilla Emilia varit hemma hos mig och hälsat på. Jättetrevligt! Emilia är ju bara så himla söt. Vilket litet charmtroll.
 
Nu ska vi snart iväg till veterinären med Lia igen.. Tycker synd om min lilla tös, hon har ont i sitt ena framben och de vill inte försvinna. Vi får se vad veterinären säger idag..

Dount / sötsugen

 
Åhh en donut hade suttit fint. Yummy, är så sötsugen hela tiden. Måste få stopp på mitt småätandde annars kommer jag rulla fram snart.. Är på god väg, haha!
 
 
 
 

16 / 4

 
Snart, snart, snart.. 
 

Underbart / väder

 
Jag skriver som alla andra på facebook, VILKET UNDERBART VÄDER! Älskar de! 
 
 

Glass / i stora lass

Jag är en glassoman. Jag älskar glass!
 
Solero glass är supergod och fräsch. Dessutom innehåller den bara 90 kalorier! Gissa hur glad jag blev när de sålde 3 st glassar på maxi för 10 kr. Passade på att köpa några paket. MUMS!
 

Söndag / Råådalen

Idag sov jag länge. Det behövde jag verkligen. Sen har jag varit ute och gått i Rååådalen med mina fina tjejer. De älskar att gå i skogen och på stranden.
 
Snart är den här söndagen slut och ny vecka börjar.. Tiden går väldigt fort, lite skrämmande på något vis. Aja, det är bara att ta dagarna som de kommer. 
 
 
 
 

13 / 4

Idag har jag, älskling och pappa varit på loppis i ängelholm. Vi hittade tyvärr inget fynd. I eftermiddags var mamma här på fika och snart kommer mina bästa vänner hit. Det blir lördagsmys idag!
Vilken trevlig lördag men nära och kära. 

11 / 4

Idag känner jag mig allmänt seg och trött.Tråkigt, har inte fått alls mycket gjort idag efter jobbet. Aja, såna dagar har man också. Snart kommer min älskling hem, han har varit borta med jobbet nu 2 dagar och jag har saknat honom väldigt mycket! Ska pussa på honom sååå mycket när han kommer hem! <3

10 / 4

 
Haft en mysig kväll tillsammans med min fina vän Julia. Hon kom hem till mig så käkade vi och snacka skit bara, alltid kul med trevlig sällskap!
 
Turkiet 2012

Bulle / med bulle

För det är ingen vanlig dag för det är bulle med bullens dag, hurra hurra hurra! Haha, vilken knasdag. Aja, jag har gjort många choklarbollar (negerbollar) i veckan iallafall. Dock har jag inte ätit bulle med bulle idag och kommer tyvärr inte göra det heller. De som är så gott! Mums.
 

Grodor / Jobb

Idag har jag fått riktigt mycket gjort på jobb, känns skönt! Har bland annat gjort små grodor.
 
Kvack-Kvack!
 
 

Anna / Tindra

 
Me and my girl!
 
 

Anna / Tindra

 
Me and my girl!
 
 

7 / 4

Tindra orkar springa och ha sig väldigt mycket men ibland blir hon också trött.. Söte!
 
 

Skog / Lördagsmys

Jag och älsklingen var och gick i skogen idag, myspys. Nu ska vi grilla och fortsätta ha lördagsmys.
 
Älskar helger!
 
 

Promenad / stranden

 
Dagen har börjat bra. Jag har sovit underbart, inga hostattacker eller något sådant. Lugn och skönt morgon. Jag, pappa och hundarna nyss varit och gått på stranden vilket var jätteskönt, härligt väder som tusan! Vi se vad resten dagen har att erbjuda. Puss på er!
 
 

Mys / kväll

Ikväll har jag och älskling en riktig myskväll. Nyss krängt kina mat, mums.. Nu blir det jordgubbar och vaniljkesella framför bra program på tvn. Underbart.
 
 

Fredag / Helg

 
 
Då har ytterligare en arbetsdag gått, det är fredag och HELG! Idag var det mycket tårtor och bakelser att göra på jobb, som det brukar vara på fredagar. Kul! 
 
 
Prinsesstårta
 
Apelsin/choklad bakelse

4 / 4

Nu blir det mys i soffan och kolla lite sons of anarchy resten av kvällen.
 
 

Bilprovningen / Besiktning

 
Då va bilen besiktigad och godkänd ett år till. 
 
 

Risifrutti / pinacoco

 
Har ni smakat nya risifrutti pinacoco? Om inte, GÖR DE! Den är supergod. 
 
 
 

2 / 4

 
 
Jag är trött på en här dryga jävla förkyldningen ... LÅT MIG BLI FRISK!

April / April

Tänk att det redan är april, helt ofattbart. Hoppas de fina vädret håller i sig och att de blir lite varmare, dvs vår. Det hade varit underbart.
 
För övrigt är jag fortfarande dålig, den här jävla förkyldningen vill verkligen inte ge med sig och jag är så less på att vara sjuk. Örk. Idag ska jag bara ta det lugnt och chilla i soffan, det behöver jag!
 
 
RSS 2.0