Gyllene tider

Nu är biljetter till Gyllene tider i sommar bokade! HÄRLIGT!
 

Glädje på jobb

Bästa arbetskamraterna som finns!
Vi har alltid kul på jobb & det är viktigt, tur vi har samma sjuka humor! Puss på er brudar!
 
 

Don´t worry, be happy!

 

30 Jan.

TIDEN GÅR SNABBT!
 

Beach 2013

 
 

29 Jan.

Då var jag hemma från en skön och trevlig promenad med fina Sabina och sockersöta Emilia! I eftermiddag ska jag bara ta det lugnt och mysa med lilla Tindra. Härlig dag!
 
 
 

Puss på er!

 
 
 

Parfym tips

Britney spears parfym, Midnight fantasy doftar riktigt gott och är dessutom super billig. Den har en doft av exotiska frukter och väldoftade blommor. Jag har parfymen och vid flera tillfällen som jag har haft den på mig har många sagt att jag luktar gott och undrat vilken parfym det är.
 
Midnight fantasy kostar från 140 kr och uppåt dvs riktigt prisvärd.
 
 
 

Naw..

 
 
 
 

27 Jan.

 
Godmorgon snö! Så tradigt att de kommit mer snö. Iaf, en myslördag blev till utgång igår. Dock drack jag inget så jag kunde köra hem + jag har inte förstört min söndags genom att ligga bakis! Väldigt skönt. Så till er som ligger bakis - Mouhahah!
 
 

Lördagsmys

Förutom tippen åkte vi på loppis och till lager 157 i Höganäs. Dock hittade vi inget! Trist.. Nu ska jag och mina älsklingar bädda ner oss under täcken och kolla film. Mys på hög nivå!
 
 

Bilskrot

 
Vaken iallafall! Nu ska vi göra vid oss och bege oss mot bilskroten. Haha, de låter något va? .. Ne men Andrée hittade tanklocket tlll forden igår så nu är det bara själva fästet till locket vi behöver eftersom de bröt upp de. Grymt bra att han hittade locket för bara de kostade 500 kr + färg 300 + lackering ca 300 kr, så vi "sparar" de.. Fästet kostade också 500 kr men om vi kan lossa de på forden på skroten kostar de typ 50 kr, LITE SKILLNAD. För lite plasta skit liksom.. De vet hur man tar betalt. Hur som helst finns inte fästet på skroten måste vi ju köpa de för 500 kr ändå. Surt, för några idioter inte har råd till bensin själv. Blir så arg..  DÖÖÖ!
 
 
 
 
 

25 Jan.

Efter jag vilat tog jag en redbull och gjorde vid mig, Andrée hämtade mig och vi åkte och handlade. Påvägen hem köpte vi Burger King, ingen av oss orkade laga mat idag.. Helt ok! Nu ska vi kolla film och enbart mysa.
 
 

Ansiktsbehandling

Efter jobb åkte jag direkt in till stan på ansiktsbehandling. Skön början på helgen! Ansiktsbehandlinar brukar jag göra på Bellakliniken i HBG.
 
Nu ska jag lägga mig och vila ett tag så jag är pigg när min sambo kommer hem senare idag. Är otroligt trött idag men man har väl sina dagar..
 
 
 
 
 

Mot ängelholm

 
 
Nu ska jag och Tindra hem till våra best friends! Mot ängelholm. Hörs sen! Poss!
 
 
 

Blommor och blad

 
Jag och Julia var på Flower team och skulle shoppa lite blommor. Jag hittade två gröna växter och Julia en ananasväxt. Så jäkla häftig, väldigt speciell om inget annat!
 
 
 

Det finns gott om idioter

 
Jag är väldigt arg och irriterad. Någon idiot har snott mitt tanklock! Fan, kan folk inte hålla sig till sina egna saker??? Jävla pockon!

Ap unge

 
 
 
JAG VILL HA EN LITEN AP UNGE! SÅ SÖT.

Ingen mer sushi för mig

 
 
 
Idag åt jag och Julia sushi på Väla efter vår shoppingrunda. Första gången jag åt sushi. De första 3-4 bitarna var goda, efter 5-6 biten tyckte jag de började bli tråkigt. Sen gick de utför URK!  Sushi är inget för mig har jag nu konstaterat. Usch fi och blä.
 

22 Jan.

Drar till Väla med min underbara vän Julia!
 
 
 
 
 

Smoothie

 
 
 
 
Nyss gjort smoothie. Hallon, banan och vaniljyoggi, Yummii!
 

Kramens dag

Idag är det kramens dag! Kram på er allihopa!
 
 
 

Ljuslyktor

Dessa ljuslyktorna köpte jag även i Ullared. Har väldigt mycket ljuslyktor hemma så jag borde egentligen inte köpa de men jag kunde inte låta bli!
 
 

Dagens shopping

 
 Här är läckerbitarna jag shoppade idag. Vill gärna ha tröjan i vit med.. Den fanns men såklart inte i S, får se om jag har vägarna förbi väla i veckan å se om den kommit in i andra storlekar då. Men den här färgen är också sjukt snygg! Tänk till våren till ett par vita brallor, wow!
 
 
 
 
 

Och iväg skulle vi..

Blev en runda på Väla och sen världens tråkigaste affär BILTEMA. På väla hittade jag en skitsnygg tröja och trosor. Tar bilder och lägger upp på bloggen senare.
 
Nu blir det film och mys resten av eftermiddagen, underbart!
 
 

Sovmorgon

Kalaset igår var väldigt trevligt. Vi käkade tacos och sen daimglasstårta, gott! Vilken tur jag hade i morse, hårbollarna vaknade inte förrän 9.45, SOVMORGON. Det behövdes verkligen.
 
Idag händer inte så mycket här hemma, blir att städa undan lite från igår. Jag ska gå klädd i min nya myströja hela dagen (om vi inte ska iväg, såklart). Är helt förälskad i den, otroligt skön!
 
Nu ska jag käka fulle med min man! Ciao!
 
 

Happy birthday baby

Idag fyller min älskade Andrée 24 år. Han vaknade av min "skönsång" imorse och fick sina presenter. En gant klocka, peak performance piké, björn borg och emilio kallingar. Idag ska vi fira med lite kalas.
 
GRATTIS ÄLSKLING!!!
 
 
 

Ullareds dagen

Nu är vi hemma från Gekås, Ullared. Där var lugnt och skönt, inte mycket folk. Folk har väl inte pengar nu i januari månad kan jag tänka mig. Kul med en dag med mamma också!
 
Jag hittad en del till hemmet men inget speciellt sådär. Till mig själv blev det inte mycket heller, jag behöver verkligen inget heller så det var väl bra de. Två t-shirtar inne på Gekås, fina till våren. Dock snyggare på än bara hängandes som på bilderna. Sen köpte jag världens mys tröja, den hittade jag inne på MQ. Blev väldigt förtjust i den, skönt och riktigt fin! I LIKE!
 
 
Från MQ
 
Från Gekås
 
Från Gekås

Mot Ullared

Nu ska jag & mamma på "äventyr". MOT ULLARED!
 
 
 
 
 
 
 

Annorlunda fredag morgon

Idag är jag LEDIG. Wooho.. Hur härligt är inte det? Jag har redan varit ute med doggsen, tagit en lång varm dusch, gett småttingarna mat och ätit frukost själv. Cornflakes, vaniljyoggi och banan blev det för mig, gottigt. Nu ska jag krypa ner under en varm filt i soffan.
 
 
 

Make up

Jag bara älskar den här sminkningen! Otroligt fräsch & livlig.
 
 

Så sant!

Haha, en vän skickade den här bilden till mig. Så sjukt rolig och den stämmer säkert!
 
 

KALLT

 
Usch, jag gillar inte alls att det är såhär kallt! Är det ens lagligt? BLÖ!
 
 

16 Jan.

I den här vackra byggnaden har jag befunnit mig i hela eftermiddagen & kvällen. Spännande!
 

Tulpanens dag

 
 
 
 
Idag är det Tulpanens dag!

15 Jan.

Äntligen har jag kommit hem till min lilla sockertopp här hemma (Tindra). Det är alltid så kul att komma hem eftersom hon blir så glad.
 
Nu ska jag käka soppa och äta ett knäckebröd. Sen ska jag vila en stund, det är jag värd idag.. Efter jag har latat mig ett tag ska jag träna och sola.
 

Happy girl

 
Jag skrev ju för någon dag sen att jag var sugen på en ny kamera. Vi har redan en liten digitalkamera och en stor system kamera men det är drygt att gå omkring med systemkameran då den är klumpig och tung t.ex. när vi är i London. Men samtidigt vill man ta bra bilder dvs. bättre än en digitalkamera tar.
 
Så igår åkte jag faktiskt och köpte mig en ny. Det blev en vit Nikon J1. Den är snygg, smidig och tar bra bilder! Perfekt! Happy girl!
 
 
 
 
 
 

Fin i håret

 
Nyss varit och blivit fin i håret hos bästa Sandra! Äntligen är den äckliga utväxten borta, älskar att vara blond men hatar att ha utväxt. URK!
 

O´learys

Igår fyllde mamma år! Det firade vi genom att gå ut och äta. Mamma fick välja vart vi skulle äta och det blev O´learys. Supergod mat. Jag käkade hamburgare, mums! Det var en väldigt trevlig kväll tillsammans med familjen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Myys

Tindra vill också ligga på kudde och under täcke. Gossiga lilla hund!

Nytt från Make up store

Dessa två ögonskuggor fick följa med mig hem igår. De var till och med på rea! 75 kr på Make up store. Oftast när de är rea på smink brukar de bara vara såna fula och tråkiga saker. Men den här gången var där riktigt snygga skuggor på rea. Många med. Åk dit vetja!!
 
Ikväll ska jag nog göra en sminkning med de två! Kommer nog bli skitsnyggt!
 
 
 
 
 
 
 
 

Vill ha!

 
 
 
 
 
Jag vill ha ny kamera! Inte för att jag behöver utan för att jag vill!
 

Shopping på Väla

Idag har jag varit hos veterinären igen, denna gången var det Lia som skulle vaccineras.
Efter de åkte jag hem och kort där efter kom älsklingen hem och vi åkte en sväng till Väla. Det var lugnt och skönt på Väla, inte som på mellandagsrean iallafall! Då var det kaos! Vi shoppade en del och såklart kom jag hem med smink från Make up store. Vad annars.
 
 

11 Jan.

Då va det helg igen, äntligen! Älskar helgerna.
Varför?? .. Jo för jag är ledig och kan spendera mer tid med nära och kära.
 
 
 
Morotskaka är väl inte helt fel! Just den här jag gör är otroligt god!
 
 

Blodgivare

Idag har jag varit på blodcentralen i Helsingborg på ett första besök för att bli blodgivare. Det gick jättebra och den 21 Februari ska jag lämna blod för första gången. Spännande!
 
Sjukvården behöver massor med blod så fundera på om inte du också borde bli blodgivare? Är du frisk och kry så varför inte hjälpa människor som verkligen behöver blod.
En dag är det kanske du eller någon som står dig nära som behöver blod? Inte sant.. 
 
 
 
Att lämna blod är att rädda liv!

Blåmärke..

Jag gillar blåmärket under piercingen och på läppen jag ligger inne med, NOT!
 
Men vad gör man inte för att vara snygg..
 
 
 

9 Jan.

 
Nu ska jag träna, sola, ta en varm & skön dusch och sen göra mig en god kycklingsallad.
Sounds good?
 
 
 
 
 

Bloggdesign

Någon som är bra på att designa bloggar?? Jag behöver hjälp då min blogg ser ut som den gör.. Någon snäll & duktig som känner för att hjälpa mig?

Vaccinationsdags

Nu har vi varit och vaccinerat småttingarna, Molly och Tindra. Mina duktiga små prinsessor. Hade en tid kl 19.00 hos Din veterinär, de hade öppet ända till 20.00 idag. Väldigt bra!
 
Tycker det är väldigt jobbigt vart man ska gå när sina djur är sjuka eller vaccinera dom osv. Din veterinär, Djursjukhuset ... Vart är bäst liksom? Sen både Din veterinär och Djursjukhuset klantade till det med min väns hund har jag ingen tilllit till någon av dessa egentligen. Men frågan är då, vart ska man då gå? hm..
 
 
Mina älsklingar.

Hej svullna läppar

 
Vaknade i natt av att jag var jättesvullen men det var jag beredd på. Dock brukar jag inte bli såhär svullen. Nu har svullnaden lagt sig lite och det är skönt. Har aldrig heller fått blåmärken men joodåå, idag såå. Ser ut som jag fått en fet smäll på truten, jag får försöka sminka över det sen..
 
 
Såhär såg jag ut i morse, AJ!

Läppar & shopping

Efter läppförstoringen gick jag och Julia i stan en sväng. Shoppade en del, efter stan körde vi vidare till väla och shoppade ännu mer. Jippi! Nu ska jag ut och powerwalka lite, behöver lite frisk luft känner jag!
 
Här ser ni lite hur läpparna blev. Mycket snygga!! Lite svullna nu men jag gillar det.
 
 
 
 

7 Jan.

Du är INTE värd min tid & absolut INTE mina tårar!

6 Jan.

Jag säger bara: What a day !!!

Mysmorgon

Nyss ätit frukost med finaste Andrée & gett vovvarna mat. Nu ska vi bädda ner oss en stund till, bara för att vi kan! Hur skönt är det inte liksom..
 
 
 
 
 
 

Vår mumsiga äpplepaj

Jag älskar när äpplepajer är sådär knäckiga och goda. Yummy.
 
Sen är det ett stort + att den här pajen är SUPER ENKEL att göra med.
 
 
 
Ingredienser:
 
4-5 äpplen
150 g smör
2 dl havregryn
2 dl vetemjöl
2 dl socker
1/2 dl grädde
1/2 sirap
1/2 dl bakpulver
 
 
Gör såhär:
 
Lägg de skalade och skivade äpplena i en ugnsfastform. Smält smöret i en kastrull och rör sedan i resten av ingredienserna. Bred blandningen över äpplena och grädda i 175 grader i ca 25 min. Klar!
 
 

Lördags gott

 
Nyss varit och handlat lite goo saker. Blev en hongusmelon & litchi, mums. Litchi är så sjukt gott dock är de skit dyra men ibland så.. Sen blev vi sugna på äpplepaj & då fick vi ju såklart baka en. Den står i ugnen nu och börjar lukta gott!
 
 
 
 

Dags för läppförstoring

På måndag ska jag äntligen spruta läpparna igen..  Hur snyggt än nyfyllda, plutiga, släta och fina juvederm/restaylane läppar? Gaah, GALET SNYGGT!
 
Hade det inte gjort så j-vla ont och varit så dyrt hade jag lätt gjort det oftare! Men tyvärr är jag inte gjort av pengar. Synd!
 
 
 

Byebye christmas

Idag åker julen ut ur vårt hus. Jag brukar vara den som vill ha bort julgrejerna samt julgranen innan nyår. Men i år ha vi haft dem kvar länge, typ tills nu. Tycker de har varit väldigt mysigt! Helst med julgranen som jag är extra nöjd med. Så fin!
 
 
 
 

Dålig uppdatering

Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera bloggen idag.. Sorry! & har inget vettigt att skriva nu heller. Vi hörs imorgon istället! Puss på er!
 
 
 

To Work.

Go´morron på er finisar.

 Kl är 03.47, för tidigt! Jag vet. Nu ska jag dricka ett glas pepparkaksfil och sen köra till jobb.

 Trött tjej, oh yes!

Sharon

Imorgon måste jag åka och köpa fler sharonfrukter. Galet god frukt, mums!
 
 
 

3 Jan.

 
Den här fick jag i julklapp av familjen, den passar perfekt in i vårt badrum. Riktigt bra eftersom allt man samlar på sig inte alltid får plats i badrumsskåpen. Gillar den skarpt!

2 Jan.

 
 

Back to work

Då var det onsdag och en arbetsdag är avklarad. Älskar såna här veckor då det inte är fulla arbetsveckor, sjukt skönt. Längtar redan till helgen!
 

Big Bold Mascara

Jag kände för att testa en ny mascara och fick syn på Big Bold. Den är perfekt för mig, superbra. Borsten är stor och det gillar jag. Brukar bli besviken när jag testar nya mascaror men Big Bold mascara var ett kanon köp. Gillar den skarpt! Köp, Köp tjejer!
 
 
 
 
 

Nyårsdagen

Vi hade en lugn, skön och mycket trevlig nyår. Idag mår jag bra och är inte bakis. & hur skönt är inte det! Jävligt gött. Dock är jag sjukt trött ändå. Fast idag är en dag då det är tillåtet att bara ligga och mysa i sängen hela dagen. Det är precis vad vi tänker göra här hemma idag!
RSS 2.0