Så bra..

Haha, den här tyckte jag var rolig!
 
En blondin kommer in på ett bankkontor i Stockholms City och ber att få ett lån. Hon säger att hon ska till Europa i affärer i två veckor och behöver låna 5.000 kronor.Banktjänstemannen säger att han behöver någon slags säkerhet för lånet.Blondinen lämnar nycklarna till en ny Rolls Royce som står parkerad på gatan utanför banken. Detta fungerar bra, banken accepterar bilen som säkerhet för lånet. Banktjänstemannen och de andra på banken får sig alla ett gott skratt åt blondinen som använder en 1.8000.000 kronors Rolls som säkerhet för ett lån på 5.000 kronor. Han kör sedan ner Rollsen i bankens garage och parkerar den där....Två veckor senare kommer blondinen igen, betalar tillbaka 5.000 kronor plus ränta 31.50. Banktjänstemannen säger till blondinen:- Vi är mycket glada att ni ville låna hos oss, men vi är en smula förbryllade. När ni var borta kollade vi upp er och upptäckte att ni är multimiljonär. Det som förbryllar oss är att ni behövde låna 5.000 kronor. Blondinen svarar: - Var annars i Stockholm kan jag parkera min bil i två veckor för bara 31.50?

Rosa

Precis kommit hem från frisören. Har fixat utväxten och gjort .. Håll i hatten, rosa effekter i håret. Sjukt häftigt blev det, tänk att så lite kan göra så mycket! Då får vi se hur länge jag orkar ha det innan jag tröttnar.

Halloween

Idag är de halloween, därför gjorde jag pumpatårtor och spökbakelser. Spökliga va..

Bjuder på en egobild!

 
 

Däckbyte

Ikväll har jag och sambon bytt från sommardäck till vinterdäck på bilarns Skönt att ha de gjort eftersom de redan börjat bli lite vinterväder. Isch fi och blä.

Här kommer en bild på vår ena bil, Ford focus.

Sötsugen

Åh jag är sockersugen exakt hela tiden! Verkligen jobbigt när jag bestämt mig för att minska enormt med sötsaker. Hm det går inte så bra verkar det som. Fan hatar detta,.. Sen blir det ju inte bättre av att jag jobbar som konditor och har allt de där goda omkring mig hela tiden. Imorgon ska jag verkligen försöka att inte äta något onyttigt/sötsak alls. Om jag klarar det återstår att se till imorgon kväll. Önska mig lycka till!

Tvätta

Jag älskar att tvätta och vika tvätt... Det var dagens skämt! Ne men fy va det är tråkigt men det är ju nödvändigt, man vill ju inte gå med smutsiga kläder. Dock väldigt skönt att ha en egen tvättmaskin och torktumlare, hade nog aldrig orkat bo i lägenhet och behöva gå till tvättstugan osv.. Nä ska nog vara glad ändå.. Men gud va tråkigt! Tur vi bara är två än så länge, sen när vi får ungar blir det väl massor med mer tvätt! Jippi!

Regn och rusk

Powerwalk i mörker, blåst, kyla och regn. Buuh!

Mintigt

Gillar mitt mint läppglans från Victoria secret massor. De ger en fin och härlig glans! Smakat mint och är super fräscht.

Rött

Jag skulle vilja ha ett sådär lite mörkrött höstigt nagellack med lite skimmer i. Tips?
Riktigt sexigt med röda naglar. 

Mörkt underhår

Sitter och kollar på bilder där jag hade mörkt underhår. Bestämde mig i början av året att jag ville bli helblond igen, jag och min frisör hade ett h-lvete att få bort den mörka färgen. Det tog lång tid och krävdes många blekningar tills de såg ok ut. I några månader var färgen på under håret inte snygg alls, sådär lite orange aktig.. Snyggt... Jag trivs att vara riktigt platina blond och tycker de är sjukt snyggt. Älskar blont hår! Men de mörka underhåret var faktiskt riktigt nice de med.
 
Bilder med det mörka under håret.
 
 
 

Boots

Gillar skarpt mina nya boots. Super snygga och sköna att gå i!

Crosstrainer

Från och med måndag ska min crosstrainer bli min bästa vän igen!

Skin serum

Kan absolut rekommendera make up stores Skin serum. Den gör huden jättemjuk och slät. Tas på efter dag- eller nattkrämen. Skin serumet innehåller salvia, ginkgo biloba och rosmarin. Tycker verkligen att den är värd att testa! Jag gillar den som tusan! Kostar 365 kr på make up store.
 
 
 
 

Mys kväll

Ikväll är mina bästa vänner här, Johanna och Josefin. Vi har käkat räkor, ost bröd med mera. Super gott och trevligt. Nu står godiset framme och sen blir de kladdkaka. Snacka om propp mätt. Mums!!

Morron!

Goomorgon! Är uppe med tuppen (som vanligt) för att jobba. Skönt de är fredag, vilket brukar betyda helg och ledighet MEN jag ska jobba imorgon. Buuhu! Aja igår träffade jag en vän som jag inte träffat på månader. Det var super trevligt! Hon var mycket saknad.

Hemma

Inatt sov vi äntligen hemma igen. Borta bra men hemma bäst, stämmer väldigt bra!

Sängen

Det är så otroligt mysigt att gå och lägga sig i en ren bäddad säng! mm njuter.. Godnatt!

Praktik

Den här veckan har min lillebror praktik hos mig på jobbet. Kul att träffa brossan så mycket! det går bra för honom men han tycker att det är tidigt att börja kl 05.00. Haha. Innan började jag jobba kl 03.00 på nätterna så 05.00 är rena drömmen för mig!

Hollywood fruar!

En timme framöver kommer jag vara som fastklistrad framför tvn eftersom det är mitt favorit program Hollywood fruar! Såååå j-vla bra alltså! Ciao!  

Brun utan sol

Vill rekommendera er TanCan Broze Self-Tanning Spray. Den funkar super bra och man får en jämn och fin brun färg, (om man sprayar jämt såklart).. Kostar ca 250 kr, ganska dyr men absolut prisvärd! När jag använder den brukar jag spraya på den på kvällen och tvätta bort den på morgonen och det ger bra resultat!
 
 
 
 

Ekorre

I London såg jag den här lilla söta ekorren. Den var inte rädd över huvudtaget. Jag stod 1 meter ifrån och fotade de lilla livet. När man ser en ekorre i Sverige brukar den springa iväg fort som tusan. Men den här var ju nästan tam. En kvinna gav den en nöt som den tog från hennes hand utan några problem. Otroligt!

Resor

Jag vill resa! Igen.. I år har vi rest fyra gånger. I april var vi i London, augusti Turkiet, augusti Tunisien och nu i oktober London.

Jag ÄLSKAR och resa! Helt underbart att bara komma bort från vardagen, upptäcka nya platser och saker, sola, bada, shoppa med mera. I LOVE!

Kan skriva mer om mina resor och visa bilder vid andra tillfällen.

Bilden här nedan är från balkongen från hotellrummet i Tunisien. :)

Inte lockande!

Efter jag slutat jobba åkte jag och handlade på maxi. Där finns en hel frys med konstiga olika sorters kött. Liksom krokodil och zebrakött? Hmm låter inte alls lockande enligt mig.. Urk!

Ge mig!

Är förtjust i dessa bootsen och stövlarna med kilklack!
 
 
Från www.zara.com

Mmm

Mmmm guud så goda! När jag äter dessa små goda bollar kan jag inte sluta! Chips blir jag trött på efter att ha ätit några stycken men tyvärr blir jag inte trött på Cheez Ballz.

 

Söndagsmorgon

Har varit super seg fram tills nu. Bara legat och myst med mina pälsbollar! Men ibland måste man ta det lugnt. Ska till vårt hus och städa nu i eftermiddag för vi kan eventuellt flytta hem imorgon igen. Skönt att komma hem till sin egen vardag igen.

Tacokväll!

Idag har jag haft en trevlig dag med min sambo. Och nu är tacokväll med trevligt folk! Trevlig kväll gott folk! =)

Juvederm

Första gången jag förstorade mina läppar var december 2010. Jag gillade det men tyckte inte de syntes särskilt mkt. Man vänjer sig vid storlekar så snabbt. Jag tyckte helt enkelt inte att det var värt 3500 kr för resultatet. Därför fortsatte jag inte med det.
Men nu i maj lockades jag och var såklart tvungen att testa igen! Fint resultat. Och nu den stora frågan som jag klurar på: ska jag fortsätta fylla läpparna? Hm... Kan fan inte bestämma mig. Aja får tänka så det knakar tills jag hittar svar. Jag gillar när man ser lite "fejk" ut på ett snyggt sätt. Oh YES!

Bjuder på en bild när jag förstorade läpparna förra gången!

Jatack!

Kikade på skor och fann dess små godingar. I LIKE! Kanske borde man klicka hem de!

Blek

guud va jag är blek just nu! But, guess what! För 2 veckor sen köpte jag ett solarium! Men har inte kunnat koppla in det än eftersom det krävs att en elektriker kommer och fixar lite först. Nästa vecka hoppas jag att solariet funkar å då ska jag sola!! För visst känner man sig fräschare brun? Jag känner mig absolut mycket fräschare å snyggare!

Helg!

NU är jag hemma från jobb, äntligen. Och det bästa av allt: HELG! Vem älskar inte helgen liksom. Sjukt härligt.
Men det blir mycket städning i helgen, vi har hantverkare hemma som håller på att total renovera vårt badrum. Så ni kan ju gissa hur det ser ut hemma hos oss just nu? piii. Under tiden de renoverar kan vi inte bo där eftersom vi bara har ett badrum i huset. Vi måste ju kunna gå på toaletten ju.. Men mina föräldrar är jättesnälla som låter oss bo hos dem sålänge. Fullt hus, YES! Badrummet är förhoppningsvis klart på måndag å då flyttar vi hem igen. Självklart kommer jag lägga ut bilder på de nyrenoverade badrummet sen! Ska bli riktigt gött med nytt badrum!
 
 

Natti!

Gjorde jättegod höstig kycklinggryta med en massa svamp i till middag. Gott, har inte gillat svamp alls innan men nu så.. Imorgon börjar jag redan 04.00 istället för 05.00 som jag brukar, så nu kallar sängen efter mig. Sov gott, för det ska jag göra!

Pw

Då har jag gått min dagliga powerwalk idag med. Det var skönt, gick ute på gårdsvägar idag. Härligt såhär en höstkväll i oktober månad. Till det ovanliga såg jag faktiskt rådjur idag. Försökte fota dem men de stack snabbt när de fick syn på mig men man ser dem lite svagt på vägen..

Vila!

Nu är jag hemma från jobb, mycket att göra idag med. Men hellre det än att de är segt som tusan. Nu ska jag vila en stund med mina små pälsbollar! Ska bli riktigt skönt.

..

Hejhopp! Arbetsdagen avklarad, har powerwalkat och fikat. I eftermiddag ska jag bege mig till Landskrona. Vad jag ska göra där berättar jag sen. =) Missade hollywood fruar igår så när jag kommer hem bara MÅSTE jag kolla på de!
 
 
 

Design

Försökt att fixa designen på bloggen lite nu ikväll, vilket visar sig inte vara de lättaste! Hm får försöka lära mig mer imorgon för nu har jag fått nog och går och lägger mig. Natti!

Jobb..

Massa tårtor att göra på jobb idag. Kul! 2 timmar kvar till jag slutar sen ska jag hem å vila en stund, skönt! Efter de blir de träning!

Äntligen blogg!

Nu har jag skaffat en blogg, så får vi se om jag fixar det. =) Haha.. Önska mig lycka till.
 
Puss på er!

Blogg

VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG!
RSS 2.0