Glass i stora lass

I eftermiddags åkte vi motorcykel till Sofiero kiosken och åt glass. Guud så gott! Man ska inte klaga men fan va varmt det var.. Innan vi åkte hem var vi ute och körde lite till. Först till Råå, Glumslöv (ålabodarna), Landskrona (Borstahusen) och sen hem. Skönt dag att åka motorcykel faktiskt! 
 
 
 
 

Helsingborgsfestivalen

Vi var inne en stund på festivalen igår. Känns som den blir fattigare och fattigare för varje år som går, blir bara mindre. Vi var där nog bara i ca 2 timmar och det räckte gott och väl kan jag säga. Ingen höjdare!
 
 
 
 

Ny i familjen

 
 
 

Min fina tjej!



Söndags utflykt

Vilken mysig och kul helg vi har haft! Igår hade vi gäster hemma, två av Andrées vänner. Vi grillade och hade en trevlig kväll.

 

Idag var vi på utflykt med familjen. Min pappa ville åka till Ale stenar nere vid Ystad ungefär. Vilket ställe, underbart! Skåne är verkligen vackert! Vi hade picknick med oss, pasta sallad och melon. Mums. Sådana här små utflykter är så mysiga, att bara få vara med familjen är så mycket värt! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

19 / 7

HELG! Så skönt, behövde verkligen helg. Har varit jättetrött hela veckan trots att jag inte gjort mycket. Jobbigt.. 
 
Ikväll var pappa och lillebror och grilla hos oss. Det blev köttfärsbiffar med soltorkadetomater och basilika, riktigt gott blev det. Efter de var vi ute och gick en lång runda. Nu ska jag slappa i soffan! 
 
 
 

Råå

Idag åkte jag, pappa och Tindra till Råå och gick en runda på stranden. Riktigt skönt! 
 
 
 
 

Saknar Turkiet

 
 
 

En tur på motorcykel

Vilken mysig dag vi har haft! Vi åkte ut och körde motorcykel tillsammans med Heidi och Calle. Vi körde till skäralid där vi åt en mycket god picknick. Tyvärr blåste det väldigt mycket så det var ganska kallt.. Men när vi kom hem tog vi en varm dusch sen var man på topp igen. En lyckad söndag!
 
 
 

Mysdag i Helsingör

 
Igår hade vi en mysdag i Helsingör. Vi gick och kikade i affärerna, åt god mat och såklart glass! Älskar när de är fint väder, man blir mycket piggare och det är faktiskt roligare att göra saker när vädret är på topp. Underbart! Hoppas det fina vädret håller i sig ett tag till!
 
 
 
 

Gyllene tider 2013

 
 
 
 
 
 
 
Tack alla för en supertrevlig och kul kväll! 
 
 

Ledig dag

Idag är jag ledig, woho! Imorgon med, dvs att det blir långhelg, UNDERBART! Ska dock jobba några timmar på lördag, menmen. Idag hoppas jag att solen tittar fram så jag kan sola lite och bättra på brännan. Det ser bra ut än så länge, blå och fin himmel men mycket kan ändras. Nu har mannen åkt till jobb och jag ska krypa ner under täcket med min lilla snuffa en stund till. ZzzZzz
 
 

Sommarmorgon

 
Vilken härlig sommarmorgon. Underbart när man kan gå ut och gå med hundarnar i bara linne utan att frysa på morgonen. Hoppas på en fortsatt solig dag!
 
 

Begravning

Idag var det dags för begravning för min fina mormor. Det var en mycket fin begravning med mycket känslor. Otroligt tråkigt och sorligt men livet måste gå vidare så är det bara.
 
Mormor kommer alltid att finnas kvar i våra hjärtan och minnen. <3
 
 

Maxi

Jag och älskling cyklade till maxi och handlade idag. Riktigt skönt med en liten cykel runda istället för att ta bilen, ibland är man för bekväm.
 
 
 

Fint sällskap

 
 
Idag har mina fina vänner varit här på middag. Vi grillade, åt jordgubbar och snacka en massa skit.
En riktigt nice kväll med andra ord!
 
 
 
RSS 2.0