Min födelsedag

Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag, hurra hurra hurra! Jaha, då är man redan 22 år.. Galet va tiden går fort! Idag ska jag bara mysa och umgås med familjen, härligt!
 

Tillbaka till vardagen

Vi hade det sjukt bra i Turkiet.
Nu när man är hemma och tillbaka i vardagen igen, kan man inget annat än längta tillbaka!
 
 
 

<3 <3 <3

Idag har vi varit tillsammans i 3 år, förlovade i 2 år, underbart! Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går Andrée! Du är min livskamrat!
 

Side 2013

Nu är vi hemma efter en helt fantastisk vecka i Side. Vi bodde på ett stort och fint all inclusive hotell. Hotellet hette Pegasos World. Jag kan verkligen rekommendera hotellet! Super fräscht, god mat och dryck, gigantiskt poolområde, vattenrutschkanor, precis vid havet, väldigt stora och fina rum, trevlig personal, roliga aktiviter flera gånger om dagen osv.. 
 
Vi hade 35 grader varje dag, underbart! Dock va det molnigt en hel dag vilket va trist, menmen. Trots att vi har haft det jättebra är det dock skönt att vara hemma. Borta bra men hemma bäst!
 
 
 
 

Vänta

Vänta Vänta Vänta.. Drygt med försenade flyg!

Packa

 
Jag kanske borde börja packa?? De är nog god idé. 
 

Grillning

 
Nu blir de grillning och umgås med grabbarna.. Gott med mat, är hungrig som tusan!
 
 

Med mina tjejer

Igår hade jag en supertrevlig kväll tillsammans med mina tjejer! Vi åt mat på Pitchers. De stället kan jag  verkligen rekommendera, otroligt god mat! Vi åt hamburgare. Mums! 
 
Efter de köpte vi glass och satte oss i solen och åt den! 
 
 

Mysdag

Idag har jag haft en riktigt mysdag efter jobb. En härlig sommardag helt enkelt!
 
 

Morotskaka

Idag har jag gjort jättemycket morotskaka! Jag gör nog världens godaste morotskaka dessutom!
Vill ni smaka den besök då någon av Thores bageri butiker!
 

Michael Kors rose

 
När jag är i London i sommar ska jag köpa mig Michael Kors klocka i rose guld.
Varit sugen på en sådan ett tag nu.. 
 

Cykla

Jag och älskling cyklar en runda nästan varje dag nu, superskönt och mysigt. Idag cyklade vi till Mcdonalds och köpte varsin glass och sen hem igen. MUMS!
 
 
 
 

Bröllopsbakelser

Bröllopsbakelser istället för bröllopstårta, enkla och snygga!
 

Några år sen!

Tänk va tiden går snabbt.. Kan ibland känna att det är lite läskigt. Den här bilden är 6 år gammal, dvs jag var 16 år här och snart fyller jag 22 år.. Wow!!
 

Tomatens hus

Idag va vi och åt lunch på tomatens hus tillsammans med Hannes och Jessica. Himla mysigt och god mat! Helt ok priser också. Kan absolut rekommendera att äta där. Ett tips: Boka bord innan! 
 
 
 
 
 
 

Normalt?

Normalt att lägga golv mitt i natten? Vi är inte normala! Nu har min far nytt fint rum iaf!
 

Sova länge!

 
Imorgon ska jag sova länge! Iallafall längre än 04.15, vilket inte så svårt. Haha. Mysigt att vakna upp med min lilla familj. Älskar helgdagar! 
 
 

Inte långt kvar..

 
Nu är det inte långt kvar! Längtar.
 

Måndagskväll

Nyss varit ute och gått med dogsen i Råådalen. Supermysigt och skönt väder! Gud va jag älskar våren och sommaren. Underbart! 
 
 

Bakluckeloppis

Det gick ok på bakluckeloppisen, kunde sålt mer. Men vissa grejer kan man ju faktiskt inte sälja för under 20 kr och över 20 kr är för dyrt för snålisarna där.. Både jag och josse har en del kvar så vi ska stå i Ängelholm nästa gång, pallar inte stå på söder mer!
 
Lite av våra loppisgrejer. 

Skynda / Fynda

Idag ska jag och josse stå och sälja på bakluckeloppisen i Helsingborg, söder. Taggad som tusan och hoppas jag får sålt mycket! Kom och skynda, fynda!!
 
 

Sommar / Tårta

 
Jordgubbstårta, gud så gott! Snacka om somrigt! 
 
RSS 2.0