Världens sötaste puppy

Nu har det gått ca 2 år sen vi fick hem vår lilla underbara Tindra. Herregud, tiden går så fort. Vår tös är över 2 år nu.. Svårt att förstå det faktiskt! Hon har gett oss så mycket glädje och jag vet inte vad jag skulle gjort utan henne. Mina goa, mysiga och fina tjej. Snuffan! Här kommer lite valp bilder. 2 år sen, shit.. Söta lilla hårboll. <3
 
 
 
 
 
 

Goa fredag

Har jag hämtar mina små råttor, alltid lika kul. Nu ska jag sola och bli brun och fin sen kallar duschen! Idag blir det bara mys, goa fredag

30/11

Nu är ännu en arbetsvecka är avklarad och jag glädjs åt att det är helg. Härligt. Snart ska jag ta på mig min lila onepiece och krypa ner i sängen och vila ett tag. De ni!

Michael Bublé

Michael Bublés julskiva är ju bara så himla bra! Han sjunger fint och supermysigt. Har ni inte lyssnat så gör det, ni kommer inte bli besvikna. 
 
 

Pepparkakshus

Idag gjorde jag pepparkakshus på jobb och såhär blev dem. Ganska drygt att göra 8 st faktiskt, det krävs tålamod eftersom de tar sin lilla tid men äntligen är de klara! 
 
 
Tips om ni ska göra pepparkakshus hemma är att använda kristyr att sätta ihop huset med och inte sockerlim eller vad de nu kallas. Kristyr gör du genom att blanda florsocker och äggvita ganska fast men att de ändå går att sprita ut. Sen är det bara att låta fantasin flöda! 
 
 
Såklart var jag tvungen att göra ett pepparkakshus á la Anna dvs rosa. Grymt sött.
 
 
 
 
 

Julpynta

Imorgon ska jag julpynta. Ska bli mysigt med lite julpynt i huset! Kul att julpynta men drygt att plocka bort de, dock har vi inte överdrivet mycket julpynt vilket är skönt. Lagom är bäst!
 
 
 

Jodå, det känner man igen!

 
 

Trosor från VS

Nya trosor från Victoria Secret! Visst är de snygga? 
 
 
 

Tunisien, BIG NO.

Jag och Andree var i Sousse i Tunisien i somras, i augusti månad.

 

Vi ville testa något nytt resemål och tyckte att Tunisien lockade, var lite ovanligt och verkade kul. Anledningen till att det inte var så vanligt (som vi tyckte), var nog att det va supertråkigt där! Verkligen, självklart hade vi en mysig resa och hade kul tillsammans men själva landet och resemålet fanns det inget gott att säga om. Tunisien är ett fattigt, skitigt och tråkigt land. Shoppingen var USEL. Typ Turkiets shopping för typ 15 år sen kändes de som och det är inget bra alls. Det enda positiva var nog att det var fin sandstrand och bra att bada.

 

 Vi åkte till en djurpark som hette Friguia park, det var ganska kul och fanns många afrikanska djur att titta på. Det var häftigt! Vi körde även fyrhjulingar och var på en äventyrspark, sjukt varmt och svettigt men det är kul att hitta på grejer och se lite av landet så man inte bara ligger på stranden och solar.

 

Jag kan tyvärr inte rekommendera er att åka till Tunisien även om det var kul att komma till något land man inte varit i innan.

 

Här kommer lite bilder från Tunisien. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

En helt vanlig dag

Idag är jag riktigt trött, inte sovit många timmar i natt och det märks. Därför ska jag sova nu i 2-3 timmar, gött! Sen blir det träning och att fixa här hemma. Det vill säga, en helt vanlig dag! 

Johanna och Josefin

Nyss varit hos mina underbara vänner, Johanna och Josefin! Ni är finast och finns alltid där. All kärlek till er. <3

Sötsak

Idag var jag och hälsa på Sabina och hennes goa dotter som snart är tre veckor gammal. Alltså sååå underbart söt och liten! Man blev allt lite sugen, det måste jag erkänna! Alltid lite kul att träffa Sabina och extra kul att träffa bebisen idag. Nu ska jag vidare, Ciao!
 
 
 
Gulligaste bebisen!

Söndag, sköna söndag

Söndag, sköna söndag. Idag har jag inte fått mycket gjort, jag ligger nerbäddad i soffan med mina fina rosa myskläder och myser med Molly, Lia och Tindra. Underbart.

 

 

 
 
 
 
Mina fina tjejer!

Party pictures

Vi började kvällen med lite förfest hemma hos mig sen åkte vi in till stan. Inte så mycket ös i stan, trots att de var löning. Verka som många var i Stockholm på SHM men vi hade kul ändå! Här kommer lite bilder på mig och mina snygga tjejer från gårdagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trött tjej

MIna underbaringar väckte mig kl 9, då ville de inte sova länge. Det var bara att gå upp och ut i kylan en sväng, dock var det ganska skönt att komma ut i friska luften ett tag. Nu har jag och sambon nyss ätit lite frulle tillsammans och han har tyvärr åkt till jobb. Så nu ska jag sova lite igen, är super trött. Natti!
 
 

Akta er!

Nu är vi på G! Oohh ja, snart gör vi Helsingborg osäker! Se upp! Mer bilder kommer imorgon! 
 
 
 

Party

Ikväll blir det party!
 
 
 

En månad kvar till julafton

Idag är det bara en månad kvar till julafton och hur gött är inte det? Jag tycker tiden har gått jättefort, nästan lite läskigt fort. Även om december är en ganska stressig månad är den bara sååå mysig! Nästa vecka ska jag julpynta så vi får lite julstämning här hemma!
 
 
 
 
 
 

Lugn kväll

Haft en lugn och trevlig kväll med god mat hemma hos mina föräldrar. Nu blir det film och mys i sängen med mina favoriter. <3 God kväll!

Chans till romans

Haha.. Chans till romans på mix megapol, så jekla bra alltså! Pinsamt värre! Ger en ett gott skratt iallafall!

23/11

22/11

Var på center syd med mammi innan. Trevligt! Hittade dock inget speciellt, en liten ljuslykta bara.
 
Nu har jag nyss varit ute och gått i kylan en sväng. Trots att det är kallt är det väldigt friskt och skönt. Bara man har mössa, vantar och en go jacka så är det inte kallt. Så ut och rör på er gott folk!
 
 

Moppelirare

Okej, jag kanske är en bitterf-tta men jag blir så ARG och IRRITERAD på dessa ungdomar som visar noll respekt när de kör moppe. Åja, de är faktiskt mest ungdomar. 

 

Varför ska vissa som kör moppe envisas med att köra på gångvägar? Jag blir så irriterad. Ibland/ofta när jag är ute och går med mina hundar (på gångvägar) kommer de någon idiot på moppe och kör förbi snabbt som fan och såklart blir mina hundar rädda och skrämda, INTE OK! Visa lite hänsyn! Det finns vägar som är till för att köra på, inte gångvägar. That´s it!

 

Sen att ”coolingarna” har hjälmarna uppe på huvudet istället för att ha den som man ska för att skydda huvudet. Har man ändå den halvt på huvudet, varför kan man då inte trycka ner den lite till? Är det för jobbigt eller? Jag förstår inte vad problemet är.

 

Ibland kommer de 3-4 personer på en moppe också..  och bara en av dem har hjälm, snacka om att leka med livet. Folk inser inte hur farligt det faktiskt är. Sjukaste är nog utomlands som t.ex. i Turkiet/Tunisien där åker ju för sjutton hela familjen på moppen. Riktigt farligt och trögt.

 

Så till alla moppelirare som känner igen er-

  • Kör på  tillåtna vägar
  • Ha hjälm på er istället för att vara lata och ha den halvt på
  • Skjutsa inte 2-3
  • Visa respekt och hänsyn

Center syd

Mot Center syd!

Bonde söker fru

Efter att ha sovit, tränat, lagat mat och städat lite, sitter och myser framför tvn med min gosiga Tindra. Nu börjar Bonde söker fru, har inte följt de riktigt men ska kolla på de idag så jag kan vara med i diskussionerna imorgon på jobb, haha. Ganska lökigt men gulligt program!
 
 

Jag hatar er!

Jag är så arg, sur, äcklad och ARG IGEN. Varför trivs möss så j-vla bra hos oss? De är bara till besvär och förstör. Blir så ledsen.. Och det värsta av allt är väl att jag är rädd för dem! USCH FI OCH BLÄÄ!
 
Jag hatar er och nu ska ni dö! (mössen)

Ansiktsbehandling

Nyss varit på en skön och avkopplande ansiktsbehandling. Det är härligt att skämma bort sig själv ibland, det måste man! Sen är det väldigt skönt att fräscha upp huden lite då och då med.
 
 
Själv går jag på ansiktsbehandligar på Citadellkliniken som kommer byta namn till Bellakliniken inom kort. 
 
 
 

Pepparkaks & Polkagristvål

Kolla vad jag har köpt! Pepparkaks och polkagristvål, hur gött är de inte att lukta pepparkaka eller polkagris om händerna? Sjukt härligt nu till jul! Kostade endast 10 kr. ETT MÅSTE!
 
 

Make up

Wow, gillar den här sminkningen, A LOT!
 

Borstar, Äkta hår VS syntetiskt hår

Äkta hår VS syntetiskt hår

 

Jag älskar mina nya sminkborstar från Make up store. Köpte en puderborste och en rougeborste för någon vecka sedan. Visst de kostar lite mer än t.ex. H&M men de är mycket bättre, absolut! + om du sköter dem håller de faktiskt i flera år så i längden blir det inte dyrare än att gå och köpa nya varje halv år, år. 

 

Make up stores borstar består av äkta hår och de ”billiga” borstarna består oftast av syntetiskt hår och där har vi anledningen till varför Make up stores borstar är bättre. Joo, borstar som består av riktigt hår är i regel fluffigare och bättre på att plock upp färgpigment och applicera det exakt var du vill ha det.

 

Och rengörningen då, jodå super lätt – schampoo och balsam gör borstar av naturligt hår glada och fina i många år, believe me!

 

Jag kan verkligen rekomendera Make up stores borstar överhuvudtaget de mjuka och fina och fungerar verkligen kanon!

 

 

19 november

Hemma från jobb, nu ska jag vila och sen träna lite! 
 
 
Mina supergoda Mariabullar

New Year´s eve

Såg nyss filmen New Year´s eve, den filmen är otroligt mysig. Kan absolut rekommendera att ni ser den! Jag och älskling var faktiskt och såg den på bio när den kom ut förra året eller när de nu var.. Har nog inte varit på bio sen dess? Äh, är inte så mycket för bio egentligen, tycker att det är mysigare att sitta i soffan men en gosig filt, mjukis kläder, godis och film än att sitta i en stor biosalong fullt med folk som inte kan hålla käften! 
 
 

Från lussebak till utgång

Vi började kvällen med att åka och köpa vars en STOR påse godis. Påvägen hem köpte vi med oss Mcdonalds som vi sedan krängde hemma. Efter de började vi baka lussebullar, mitt i lussebullsbaket fick vi för oss att vi kanske skulle dra in till stan. Vilket vi sen gjorde med, härligt med spontan utgångar! Här kommer lite bilder, dock med usel kvalité!
 
 
 
 
 
 

Söndag / trött / seg

En seg söndagsmorgon, är trött och orkar inte göra något. Nu ska jag äta en macka med nutella på och se om jag vaknar lite.. 

Lussebullsbak

Lussebullsbak såhär en lördagkväll med Sandra och Cajsa. =) MUMS.
 

Klänningar

Skitsnygga klänningar, VILL HA! Men det får vänta, har shoppat så mycket nu på sistone så måste hålla lite i pengarna.. Dock va båda klänningarna grymt snygga!
 
 
 

87-årig kvinna brutalt nedsparkad av gäng

Alltså vilka sjuka människor det finns i världen.. Blir så sur när jag läser sånt här, vad tänker folk med? Är folk verkligen så hemska.. Att först stå och sparka på en hund och sedan slå ner i 87 årig kvinna? Åhh jag blir så irriterad, arg och sur.. Vilka fruktansvärda människor! 
 
Kopiera länken  och läs mer:
 
http://hd.se/helsingborg/2012/11/17/90-arig-kvinna-brutalt-nedsparkad/

Grått och rått

Var nyss ute och powerwalkade, en väldigt grått, rå och trist morgon faktiskt. Det märks att det är höst! 
 

The Dark Knight Rises

Fredagsmys, de är rätta namnet på vår kväll. Åt god thaigryta som jag gjorde och har nyss kollat klart på The Dark Knight Rises. (Nya batman filmen) Den var riktigt bra! Till och med så bra att jag inte somnade och det säger inte lite de. Idag har jag varit riktigt seg och trött så det blir en tidig kväll för mig. Puss på er!

Borgeby kryddgård

Påvägen hem från julbordet i onsdags åkte vi in om Borgeby kryddgård. Jag har aldrig varit där innan, det var en liten mysig butik full med kryddor mm. Självklart fick jag med mig en massa hem också, annars vore det väl konstigt? haha. Ska bli kul att testa allt!
 
 
Kryddor
 
Honung
 
Arom/essenser

Vila

Vila, JATACK. Hörs sen!

Kycklingsallad på mitt vis

Kycklingsallad på mitt vis
 
Kyckling 
Toskansksalladsmix
Körsbärstomater
Gurka
Rödrök
Majs
Fetaost
Röd paprika
 
 
Nyss ätit den här goda salladen, jummi.

Stora bröst

Jag tycker att det är sjukt snyggt med stora bröst men såhär stora .. nje, de var inte snyggt! De är ju helt galet stora.. 
 
 

Duktig flicka

Hej hopp! Nu har jag varit duktig och tränat. Nu måste jag ta tag i de här med att träna igen, innan vad jag så duktig! Sen åkte vi till Turkiet, Tunisien, London och vi renoverade hemma, detta gjorde att jag helt tappade träningen och har gått upp i vikt! Men nu ska den j-vla bull och kakmagen bort, så är det! Eftersom jag varit duktig och tränat ska jag lägga mig en halv timme i solariet och vila nu, goonatt!

Ego bild

 

JAG ÄR SÅ HIMLA MÄTT!

Helt sjukt vad man äter mycket bara för att det är gott. Åhh gud ja, det är ju jättegott med julbord men som sagt man proppar i sig. Jag rullar fram nu.. kommer inte behöva äta på en vecka!
 
Jag
 
 
Matilda
 
 
Julia

Julbord

Nu ska vi äta julbord med jobb, det ska bli så himla gott!
 
 
 

Body butter

Det är alltid lika skönt att smörja in kroppen med en body butter som doftar ljuvligt och gör huden mjuk och len. Just nu använder jag en body butter från The body shop med doften mango.
 

Redbull sugarfree

Min fina sambo kom hem en dag i förra veckan och sa att han hade köpt en liten sak till mig, en redbull sugarfree. Han sa att han läst på min blogg att jag gillar den, haha så söt. Den ska jag dricka nu, mums!

Fiskspa

I somras när vi var i Turkiet testade vi "fiskspa", det var rolig upplevelse men jag kommer nog aldrig göra om det igen, så skönt var det inte. Jag tyckte mest att det klittlades hela tiden.
 
Fiskpedikyr ska vara skonsamt för fötterna, ge ökad blodcirkulation och man ska få mjuka och hälsosamma fötter. Fiskarna har inga tänder utan knaprar bort döda hudpartiklar och överflödig hud. (Låter fräscht, urk)
 
Mina fötter
 
Jag och Julia, jag blundar men vad gör de..

Fotbollsgala istället

eyy, jag som skulle spela pengarna på bordet nu klockan åtta MEN det är någon fotbollsgala istället?? Riktigt tråkigt, jag som sett fram emot att spela, haha. Aja, jag har några riktiga softare till hundar, de bara myser! Härligt att se. Jag får väl softa vidare tillsammans med dem!
 
 

Fler bilder från i lördags

Bildbomb
 
 
 
 
 
 
 
 

Vila

Nu har jag kommit hem från jobb, ätit knäckebröd, varit ute och gått med hundarna och nu ska jag vila lite tillsammans med mina favoriter. Hörs sen!

Jag trillade rakt in i väggen!

Efter vi förfestat hemma hos oss igårkväll drog vi in till stan. Jag och Sandra gick för oss själva och skulle in på ett ställe (Cardinal) för att dansa. När vi varit där ca 15 minuter, dansat lite och hade köpt en cider skulle vi gå ner en trappa och vad händer??? Jo fröken Anna Wickman trillar ner ifrån halva trappan och rakt in i väggen, AJ!! Spiller hela cidern över mig, ansiktet, håret och hela linnet.. Jag fick jätteont i vänster sida av bakhuvudet och vänster sida av ryggen och bestämde mig därför för att åka hem vilket var sjukt tråkigt eftersom jag sett fram emot att dansa hela natten lång med min supersnygga vän Sandra. Men det var nog tur att jag åkte hem för idag sitter jag här med en stor bula i huvudet, skrapsår/blåmärke på hela benen och armbågen samt är jag väldigt svullen och ett fett blåmärke på ryggen. Det vill säga är väldigt öm i kroppen idag!
 
Anledningen att jag trilla var nog en kombination av:
 
 
Alkohol
 
 
Skorna
 
 
Trappan

Farsdag

Idag är det farsdag som nog alla vet. Nu ska vi iväg till sambons pappa och sen till min mormor och morfar för lite fika med släkten.
 
 
 
Världens bästa pappa, tack för du finns! <3

13.00

Trött - ont - seg

Party Party

 
Nu är de fest!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nya boots

Här är mina godingar!
 
 
 
 
 

Cult design

Har köpt ny tvålpump + tandborsthållare till badrummet. Från Cult design. Tyvärr va färgen lite beigare än vasken men de får vi leva med.. Tycker de har jättefina grejer dock ganska dyra men det kan det vara värt!
 
 
 
 
Tvålpump 199 kr
Tandborsthållare 109 kr
Fat 59 kr

Godmorgon!

Godmorgon! Mina små pälsbollar väckte mig lite innan 9.00 idag då hade de sovit färdigt. Har varit ute och gått med dem, powerwalkat och solat. Smart som jag är glömde jag stänga av intensiven i ansiktet, gissa vem som kommer vara suuuuper röd ikväll? åååhh,. Nu ska vi äta en god lördagsfrukost!

Fredag

Jag och älskling har nyss ätit tacos. Tacos är ju himla fint alltså, mums. Nu blir det mys i soffan med mina söta vovvsingar.

 

Igår köpte jag ett par bruna boots men var väldigt osäker på färgen så åkte och bytade de till svarta idag. Svart funkar alltid! Kommer bilder imorgon! Superläckra!

 

Trevlig kväll mina vänner!

Smink

Igår gick jag loss på Make up store. Jag kan inte gå in i den affären utan att handla något, lite smått jobbigt. Iallafall, igår blev det överdrivet mycket men det gillar vi! Lägger ut bilder på det jag har köpt men skriver mer om grejerna vid senare tillfälle.
 
 
 
 
Puderborste, 235 kr
Rouge borste 175 kr
 
 
 
 
Skin serum 365 kr
 
 
 
Night time (nattkräm) 245 kr
 
 

Ice creme time (typ fuktkräm, dagkräm) 385 kr
 
 
 
Micronized compact powder, chocolate 255 kr
Micronized compact powder, translucent 255 kr
 
 
 
Microshadow, Old gold 140 kr
Blush, Fresh 155 kr

Trött

Nu är jag hemma från jobb. I natt sov jag bara 4 timmar.. segt, därför ska jag vila 2-3 timmar nu så jag inte somnar allt för tidigt ikväll! (det kommer jag göra ändå, haha) Sen blir det träning, bus med Tindra och iväg till maxi för att handla.

Väla

Kom nyss hem från Väla. De hade kvällshopping idag mellan 20.30-23.00. Där var riktigt bra erbjudande i nästan alla butiker, tur att jag inte gick in i så många butiker för då hade jag nog kommit hem med ännu mer påsar än vad jag gjorde.. Jag handlade för alldeles för mycket pengar, ungefär 4500 kr blev nog allt som allt. Men riktigt fina/bra grejer, jag kommer såklart visa er imorgon så kika in då!

Vitamin well antioxidant

Köpte en Vitamin well antioxidant och måste säga att den kändes ganska meningslös i smaken.. Kommer inte köpa den igen, tråkig som tusan.. Tydligen ska den ge ett bra tillskott av vitaminter och mineraler, vilket jag hellre får från andra grejer då.
 
 
 
 

Lussekatter

Idag bakade vi lussekatter och lyssnade på julmusik på jobb. Vi börjar i tid med både lussekatterna och julmusiken, juligt och mysigt! Lägger in en bild min fina vän/arbetskamrat Matilda! <3 + våra snygga lussekatter!

Vaken

Godmorgon. Är ni vakna? Själv har jag varit vaken sen 4.15, segt. Börjar ju jobba 05.00.

Idag när jag kommer hem från jobb ska jag träna direkt, annars blir de inte av..

Hey!

Onsdag

En välbehövlig powerwalk är avklarad, nu ska jag sola, duscha, städa och laga mat innan det blir soffmys med min underbara pälsboll!

Tips för att undvika torra läppar!

Torra läppar

 

Det här med torra läppar är ju sååå jobbigt, helst tycker vi att läpparna ska vara plutiga och mjuka. Right? Läpparna blir lätt sköra och spricker när de blir torra eftersom huden på läpparna är tunnare än någon annanstans på kroppen. Kyla, vind, sol, starkt kryddad mat och att du dricker för lite (uttorkning) kan vara orsaker till att läpparna blir torra.

 

Och det här med lypsyl, vi alla tror att lypsyl hjälper och stryker på hela tiden. But, det kanske hjälper och känns bättre för stunden dock kan lipsyl i vissa fall förhindra de torra läpparna från att återfuktas. Det vill säga att på lång sikt är lypsyl ingen lösning till de torra läpparna.

 

Tips för att undvika torra läppar:

 

  • Försök få i dig så mycket vitaminer som möjligt, A,C, E och B-vitamin.  
  • När du är ute i solen - använd läppbalsam med solskyddsfaktor.
  • Jag har också läst att läppbalsam som innehåller paraffin eller vaselin (mineraloljor) kan ge motssat effekt - läpparna blir bara mer torra.
  • För att inte bli uttorkad - drick mycket!
  • Peela läpparna så du blir av med döda hudceller. Har du en extra tandborste kan du gnugga försiktigt mot läpparna, på så sätt får du bort den döda huden från läpparna.
 
 
 

Chai latte

Jag var galen i Chai latte. Nu äcklas jag av Chai latte.
 
Innan drack jag Chai latte varje kväll. Då gjorde jag Chai latten i vår Tassimo maskin. Sen köpte sambon en riktig espresso maskin och jag ville testa Espresso house Chai latte pulver. Så jag köpte det... I samma veva var sambon sjuk, när jag kom hem en dag visade jag honom Chai latte pulvret. Jag drog av folien från förpackningen så han skulle få lukta på pulvret, utan att tänka på det la jag foliet på min sängbord. Dagen efter blev jag sjuk, mådde riktigt illa och låg enbart i sängen. Hela tiden kände jag Chai latte lukten, det luktade väldigt starkt och jag förstod verkligen inte var det kom ifrån. Den här lukten gjorde bara att jag ville spy ännu mer och äcklades otroligt mycket över lukten och bara tanken på Chai latte. När jag sedan blev frisk och skulle städa hittade jag foliet som STANK de här Chai latte pulvret, Urk! Sen dess har jag inte druckit Chai latte.. Men ska jag dricka kommer jag börja dricka från Tassimo maskinen dock kommer det dröja länge.
 
Espresso House Chai latte pulver har en väldigt stark och kryddig smak medans Tassimo kapslarna är lite mildare.
 
 
 
 
Från Espresso House
 
Tassimo kapslar

Nyrenoverat badrum

Jag lovade er bilder på vårt nyrenoverade badrum kom jag på, här kommer några. Nu är allt helt klart och badrummet har blivit jättefint och fräscht. Vi är nöjda trots lite klabb med hantverkarna..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GA

Idag är det ingen vanlig dag! För det är Gustav Adolfsdagen. Det enda jag egentligen vet om den här dagen är att folk köper bakelser med hans huvud på! Här är Gustav Adolsbakelserna jag har gjort. Mums!

20.00

Klockan är 20.00 och gissa vem som ska spela Pengarna på bordet?? Jodå, nördig som man är!
 
 
 
 
 

Galen kväll

Bjuder på bilder från en sjukt rolig utekväll i Turkiet! Den här kvällen var  verkligen GALEN. Absolut en av de roligaste, galnaste och mest härliga utgångarna någonsin. ALANYA 2012!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt i köksfönsterna

Efter jobb idag åkte jag och handlade växter och krukor. Jag är jättenöjd, super fint blev det. Blommor/växter livar upp otroligt mycket i hemmet tycker jag. Själv så gillar jag att köpa blommor/växter men inte och ta hand om dem.. Haha. Men nu ska jag bli bättre. Lovar.
 
 
 
Såhär fint blev det i köksfönsterna.

Redbull

Redbull sugarfree, såå j-vla god!
 
 
 

Sköna söndag

Efter en skön söndagsmorgon ska jag städa, busa och gosa med Tindra och sen laga en god middag till min älskling kommer hem. Söndagar är sååå härliga!
 
 
 
 

Två blondiner

Visstja, jag glömde ju berätta det roligaste från gårdagen. När vi hade handlat klart inne på Gekås åt vi thai mat i en byggnad bredvid. Vi blev sjukt mätta och när vi skulle bege oss till bilen ÖS regnade det, Jippi! Springandes till bilen - mätt, kissig och blöt var vi väl framme och skulle köra hem och vad händer. Bilen startar inte... Min bil brukar aldrig krångla så jag får panik, börjar skratta och skrika som en galning och Sandra likaså. Så frågar Sandra om jag stängde av lamporna på bilen, jodåå det gjorde jag ju. Lamporna stänger av sig själv. Eller.. sen kom jag på att jag haft helljuset igång och för att helljuset ska kunna vara igång hela tiden måste man vrida om på en sån typ "ratt" i bilen (där man väljer vilket ljus man vill använda) vilket jag hade gjort och GLÖMT STÄNGA AV. Då förstod vi att bilen hade dött! Så det var bara att springa och leta efter en snäll människa med startkablar och bil!
 
Och det måste ha sett sjukt kul ut. Två blondiner springer omkring på Gekås parkering i fullkomligt ÖS REGN och frågar efter startkablar och bil. Efter många bittra människors NEJ hittade jag en snäll man som hjälpte oss och vi kunde till slut köra hem till kära Helsingborg igen.

Långklänning

Jag tycker det är sjukt snyggt med långklänning på andra tjejer men på mig själv? Nej, jag vet inte.
 
 

Gekås

Äntligen hemma eller ja kom hem vid 4 tiden. Det var riktigt mycket folk på Ullared idag.. Jag brukar inte tycka det är jobbigt att vara där men idag var det faktiskt lite si sådär. Handlade dock mycket som vanligt. Fast mest grejer till hemmet, lite julklappar och mat - godis. Kläder var där inte så mycket i min smak. Köpte två helt vanliga enkla tröjor, ett skärp, nagellack och lite smått och gott. Nu är jag helt slut!

Ullared

Var är vi?? Jodå Ullared ;)

M&M´s world

Förresten på tal om godis,.. Har ni varit på M&M´s world i London! Sjukt coolt ställe. Bara massa M&M prylar på tre våningar (om jag inte minns fel). Wow. & så klart M&M godisar i mängder. Fattar inte hur de kommer på alla prylar som finns där. Är ni i London får ni ju inte missa att ta er en titt där. Ligger vid Piccadilly Circus.
 
Här kommer två bilder, väldigt dålig kvalité men ändå..
 
 
 
 
 
 
 

Fredagsmys

Fredagsmys, jodå det gillar vi! Jag och älsklingen har nyss ätit vars en rejäl köttbit med klyftpotatis och beasås. Mums, är det fredag så är det! Nu blir det film och godis!

13.30

Jag är glad. Klockan är 13.30 dvs. jag har slutat jobba, redan varit ute på min pw runda och DET ÄR HELG!
 
+ solariumet är inkopplat! Äntligen. Såklart har jag redan hunnit sola!
 

Fredags morgon

Låten som spelas denna morgonen är:

Don't you worry child - Swedish House Mafia.

Gillar den låten som tusan! Sjukt bra. Nu är de några timmar kvar och sen är det helg!

Sova

Imorgon är det fredag och jag börjar kl. 04.00 därför är det hög tid att lägga sig nu. Godnatt!

Sommarbilder

Här kommer två härliga sommarbilder, lite annat än en regning höstkväll som denna!
 
 
 

Victoria secret

Mina nya trosor från Victoria secret. Såå snygga! Vet dock inte om jag gillar modellen på de lila men tyckte att de va balla när jag köpte dem. Annars är de läckra! 
 
 
RSS 2.0