Ny favorit / ProViva

 
 
ProViva Persika, mm så god! Innan har ProViva jordgubb varit min favvo men persikosmaken slår den!
 
 

Mitt mörkare läppstift

Här har jag på mig mitt nya lite mörkare läppstift. Inte så tokigt va?

Vad är problemet?

Anledningen till att jag inte bloggat igår och idag är att blogg.se är helt fuckt up! Tråkigt men sant. Dock verkar inte alla med blogg.se ha de problemet? Fattar inte vad som är fel därför skriver jag ett inlägg från mobilen där de verkar funka bättre iaf. Sakna inte mig för mycket!

24 Feb.

 
 
 

Mysmorgon

Mysmorgon med min söta lilla Molly.
 
 

Lördag = sovmorgon

Idag sov vi ända till 11.45, gaah galet länge. Jag var dock ute med hundarna 9.. Vi brukar inte sova så länge trots att de är helg men de senaste helgerna har det blivit längre och längre. Sen la vi oss inte förrän 02.00 heller MEN guud skönt med sovmorgon!

Nya husdjur

Vi var på Arken Zoo och shoppade lite nya husdjur. En ödla och två sköldpaddor.
 
 
 
Ne, skämt och sido men där var grymt söta sköldpaddor och en jättefin ödla. Aldrig varit på den Arken Zoo innan, visste inte ens att den låg där. Uppe på stattena vid donken typ. Otroligt fräsch och fin djuraffär, lätt den finaste i Hbg!

Lunch med brossan

Helgen började mycket bra! Jag och min bror åkte till stan och luncha. Väldigt trevligt eftersom vi inte gör så mycket tillsammans nu för tiden. Vi käkade kina mat på Österns Pärla, kalasgott! Längesen jag åt plingplong mat. Nu ska jag vila en stund så jag är pigg och glad när min älskling kommer hem!
 
 
 
 
 

21 Feb.

Har haft en sjukt trevlig kväll hemma hos mina bästisar! God mat och supertreligt sällskap, som vanligt. Går aldrig att ha tråkigt med mina tjejer. Tack för att ni finns! <3

SOL

Nyss varit ute och gått en lång runda med Tindra. Underbart väder!!
Riktigt härligt att solen tittar fram, de får den gärna göra oftare. ALLTID!
 
 

20 Feb.

Idag har jag fått mycket gjort, känns skönt. Jag har jobbat, varit och handlat, solat, tränat på crossen, varit ute och gått, duschat och gjort vid mig, lagat mat, städat och nu sitter vi och myser framför tvn. DUKTIG TJEJ!
 
 

Rosa rosor

Idag kom min älskade sambo hem med blommor till mig.
Jag blev verkligen jätteglad. Rosa rosor, såå fina! 
 

18 Feb.

 
 
Ärlighet varar längst!
 
 
 

Från sephora

Glömde ju visa er vad som var i påsen från sephora. Jag köpte en eyeliner och två läppstift. Mitt favorit läppstift som jag köpte där senast har försvunnit, helt borta.. Därför var jag tvungen att köpa ett nytt, såklart. Sen hittade jag ett lite mörkare men som ändå var ganska naturligt. Jag brukar hålla mig till ljusare läppstift men detta var väldigt snyggt på mig. Visar de på någon dag i veckan!
 
 

Alla <3 dag presenter

Jag har ju glömt att visa mina fina presenter jag fick på alla hjärtansdag. Jag fick ett par örhänge och ett armband. Superfina smycke, min sambo kan om han vill! Blev jätteglad.
 
 

Malmö

Vi tog en tur ner till malmö i eftermiddags. Kollade bilar och gick på emporia. Med mig hem har jag en liten påse från sephora. Visar er imorgon! Nu blir de mys i soffan med mina älsklingar!
 
 

Godmorgon världen.

Vaknade av mina småttingar halv 9, då var det dags att gå upp tyckte dem. Vi var ute och gick sen lämnade jag dem hemma för en powerwalk runda. Härligt att gå på morgonen, det är så lugnt och skönt ute. När jag kom hem solade jag, de var längesen! Inte solat på fyra veckor.. Kan ni fatta hur blek jag är då? Puhh. Nu har jag nyss duschat och ätit frukost med min kärlek. Vi har inte riktigt bestämt oss vad vi ska göra idag.. Får klura lite mer på det. Nä, ska inte sitta här och svamla mer nu utan ska gå och göra vid mig. PUSS!
 
 

Jag älskar dig

Du är det bästa och finaste som finns. Jag är så glad att vi har varandra, INGETINGT kan skilja oss åt!
 
Jag älskar dig min fina underbara fantastiska man!
 
 
 
 

Alla <3 dag

 
Önskar alla mina läsaren en underbar alla hjärtans dag!
 
Idag gjorde jag alla hjärtans dag bakelser och tårtor. Mums! Här kommer lite bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 

Lussebullar

Åh, gud va jag är sugen på lussebullar. Måste baka de någon dag snart!
 
 

12 Feb.

 
 
 
 
 
 
 

Några tusen semlor senare

Idag är det inte vilken dag som helst utan det är den såkallade fettisdagen. Dvs en av de dagar vi har som mest att göra på jobb & det förstår jag för guuud va gott det är med semlor.
 
Några tusen semlor senare & efter att ha gjort semlor konstant i åtta-nio timmar känner jag mig trött och sleten. Nu är jag värd att vila i några timmar. ZzzzzZ
 
 
 
 
 

Like boobs

 
 

Tjockis frukost

Idag blir det pannkaksfrulle hos Wickman/Håkanssons. Ibland måste man ju lyxa till det!
 

9 Feb.

 
Har haft en väldigt mysig och trevlig kväll tillsammans med mina bästa vänner Josefine och Johanna. Vi käkade ryggbiff, pommes, sallad, sparris och beasås. Till efterrätt blev det marrängsvis! MUMS. Nu är jag trött och proppmätt så det är snart läggdags för mig. NattiNatti sötnosar!
 
 

Dagens planer..

 
Såhär mysigt har vi det en snöig lördagsmorgon.
 
Nu ska vi göra vid oss och åka och handla mat. I eftermiddag ska vi på kalas till Andrée syster Cajsa och ikväll kommer mina best friends hit. Jag har alltså en riktigt trevlig dag framför mig!
 
 

Nya bhar

I mitt paket igår fanns två nya bhar! Klickade hem dem förra veckan och gissa vad? De satt perfekt, är supersnygga och jag är jätteglad! Sen var de bara ett + att de var skit billiga också. Dessa två bharna kostade mindre än vad en bh jag köper brukar kosta. Det vill säga - Bra köp!
 
 
 
 
 
 

7 Feb.

Oj oj , ett paket har anlänt. Vad kan det vara??
 
 
De går ni veta imorgon!

Idag är ingen vanlig dag..

 
För de är min fina lillebrors födelsedag! Hurra, hurra, hurra. 16 år, vart har tiden tagit vägen?
 
Grattis André!! Jag älskar dig!
 
 
 
 
 

Next week

 
Nästa vecka måste jag verkligen komma igång med träning och bättre kost.. Ska bli skönt att få träna igen efter tre veckors uppehåll. Jag känner mig mycket piggare när jag tränar, har känt mig väldigt segt nu dessa veckorna. Ser faktiskt fram emot det (träningen), tro det eller ej!
 
 
 
 

5 Jan.

 
 
 

Ullared

Nu är de Ullared på kanal 5. Haha, så jävla bra! Sjukt kul att se alla lustiga männsikor som springer omkring som yra höns och folks tröga kommentarer.
 
 
 

4 Feb.

 
 

VUNNIT PÅ LOTTO

Igår vann vi på lotto!  80 kr. Woho.. I onsdags vann vi 19 kr och förrra lördagen 19 kr. Inga storvinster men bättre än inget. Man säger alltid att man vill vinna pengar men spelar man inte kan man ju inte vinna heller, right?
 
 

En kväll på Oasen

Igår hade vi en supertrevlig kväll på Oasen. Vi åt först Mexikansfondue och sen den klassiska tobleronefondue, det var väldigt gott.. Vi blev sååå mätta men det var väl meningen också! God mat och trevlig sällskap helt enkelt! En lyckad lördagskväll.
 
 
 
 
 
 
 
 

Dop

Eftermiddagen har vi tillbringat i Bårslövs kyrka och Bårslövs församlingshem där de var dop för Sabinas fina dotter Emilia. Väldigt fint och trevligt! <3
 
Nu ska vi ta det lugnt i någon timme sen ikväll blir det god mat på Oasen. Muuums!

Tandtårta?

Idag fick jag en beställning på en tårta som skulle se ut som en tand, med mun, ögon å grejer. Mycket märkligt? En tandtårta blev det iaf. En väldigt söt tandtårta dessutom.
 

1 Feb.

RSS 2.0