Skruttbil

Min gamla peugeot 206 cc var inget att hänga i julkranen precis.. De var mitt SÄMSTA köp och BÄSTA sälj. Hade inget annat än problem med den här j-vla bilen. Köpte peugeoten samma dag som jag tog körkort och då ville jag ju bara ha en snygg bil liksom. Ung och dum. Är så glad att vara av med den nu och ha en mer ordentlig bil. För ärligt talat är inte peugeot särskilt bra bilar, inte franska bilar överhuvudtaget. Skruttbilar! 
 
 


Kommentarer
Elise

håller med! köpte 2012-årmodellen i den som släpptes -11 och under den senaste månaden kastades det ut 11 000,- fy fan asså! så den ska också säljas. Såg att en vän till mig skulle köpa en likadan så jag varnade henne för att den inte var så bra, och nu pratar hon inte med mig och kallar mig för idiot för hon vet visst att de är bra... hahaha vänta bara så får hon se ;)

Svar: mm, under två år la jag ut sjukt mycket pengar på att reparera helvetets bilen. Mitt sämsta köp någonsin! Vilken tönt som inte pratar med dig mer. Hoppas hon får riktigt mycket problem med bilen, lyssna kan man fan göra!
annawickman.blogg.se

2012-12-10 @ 13:41:04
URL: http://lisessa.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0